skyhighmedia

The Hospitality Group

icon-color-internet

The Hospitality Group is een groepering van labels met als doelstelling het realiseren van evenementen en projecten met een focus op Hospitality… Gastvrijheid in brede zin. De service van The Hospitality Group typeert zich door de uiterst creatieve invulling van gastbeleving en de hands-on approach in de uitvoering; naast de ontwikkeling van het concept is The Hospitality Group direct betrokken bij de uitvoering ervan. The Hospitality Group beschikt intern over diverse labels, partijen welke deze projecten kunnen voorzien van catering, staffing en event-planning. Samen met diverse externe partners verzorgt The Hospitality Group de volledige invulling van uw evenement.

Website

thehospitalitygroup_website1

thehospitalitygroup_website2

Copyright © skyhighmedia - reclamebureau internetbureau webdesign grafisch ontwerp - beek en donk - helmond - eindhoven - den bosch - gemert - veghel - tilburg - breda