skyhighmedia

Meerssen Biedt Meer

icon-color-internet

Meerssen is een mooie Limburgse gemeente, op korte afstand van Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen. Het ademt rust en sfeer uit en tegelijkertijd lééft Meerssen. Het gaat bovendien graag eens tegen hedendaagse trends in: het biedt vele kleine en gezellige speciaalzaken en boetiekjes, gastvrije horeca, een vriendelijk parkeerbeleid en een goede bereikbaarheid. Dat doet niet bepaald denken aan het shoppen van de 21ste eeuw!

En juist dáárom biedt Meerssen méér. Kom eens ‘n middag de gemoedelijke sfeer proeven en ervaar de levendige rust en de persoonlijke aandacht van de Meerssense gastvrouwen- en heren. Weinig hedendaagse trends die daaraan kunnen tippen!

Website

meerssen-biedt-meer_website2

meerssen-biedt-meer_website3

 

Copyright © skyhighmedia - reclamebureau internetbureau webdesign grafisch ontwerp - beek en donk - helmond - eindhoven - den bosch - gemert - veghel - tilburg - breda