skyhighmedia

Attentiv websites

icon-color-concepticon-color-internet

De organisatie die de Attentiv groep met 13 kantoren beheerde hield in 2012 op te bestaan waardoor de opmerkelijke situatie ontstond dat er 13 bedrijven waren met in principe dezelfde bedrijfsnaam, logo en huisstijl. In eerste instantie werd er een website gebouwd voor Attentiv Slaets in Beek en Donk, maar er bleek meer interesse, dus is deze website ‘gekopieerd’ voor de kantoren in Uden, Gilze, Amstelveen en Rijssen. Elke website is qua opzet hetzelfde, maar de inhoud en foto’s zijn per kantoor aangepast.

Daarnaast kwam de oude website op attentiv.nl te vervallen en is deze vervangen door een overkoepelende website met daarop een overzicht van alle Attentiv kantoren op een kaart plus bijhorende contactgegevens.

Websites, advies

Overkoepelende Attentiv website

attentiv_website1

Website Attentiv Amstelveen

attentiv-smit_website1

Website Attentiv Beek en Donk

attentiv-slaets_website1

Website Attentiv Gilze

attentiv-vddungen_website1

Website Attentiv Rijssen

attentiv-dannenberg_website1

Website Attentiv Uden

attentiv-habraken-schut_website1

Copyright © skyhighmedia - reclamebureau internetbureau webdesign grafisch ontwerp - beek en donk - helmond - eindhoven - den bosch - gemert - veghel - tilburg - breda