skyhighmedia

Vier, ondernemersclub Laarbeek

icon-color-drukwerkicon-color-concepticon-color-interneticon-color-identiteit

Vier is de ondernemersclub van Laarbeek. Ruim 150 ondernemers delen in deze stichting hun kennis, ervaring en expertise met elkaar. Vier is laagdrempelig. Netwerken staat centraal. Maar ook mentorschap heeft de organisatie hoog in het vaandel. Vier staat voor de vier kernen van Laarbeek en voor verbinden. Vier is ook afgeleid van ‘fier’. Een vooruitstrevende stichting, waarin elke ondernemer zich thuis voelt.

Website, uitnodigingen, nieuwsbrief, social media, activiteiten- en PR-commissie

vier_website1

Copyright © skyhighmedia - reclamebureau internetbureau webdesign grafisch ontwerp - beek en donk - helmond - eindhoven - den bosch - gemert - veghel - tilburg - breda