Djordy van den Eijnde, DJ Giorgio Fine

Het intake gesprek over de opzet van de site verliep goed. Skyhighmedia weet waar de capaciteiten liggen en kon zo mijn wensen direct vertalen naar voorbeelden. Wat prettig was, was dat het bedrijf ook meteen aan gaf wanneer iets niet kon en wat ik uit mijn hoofd moest zetten. De communicatie tijdens het intwikkelingsproces verliep soepel en snel. De meeste tijd werd er via de email gecommuniceerd, maar wanneer het nodig was werd er gebeld en eventueel volgde een persoonlijke afspraak.

Uiteraard is er bij het intakegesprek een globale planning besproken echter het bedrijf heeft het hele proces ruim voorgelopen op de planning. Uiteindelijk is mijn internetsite zonder problemen ruim een maand eerder gelanceerd. Daarna heeft er nog een persoonlijke overdracht plaatsgevonden waarbij alle ins en outs aan bod zijn gekomen.

Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden over het ontwerp, opzet en werking van de internetsite. Ik weet zeker dat wanneer ik in de toekomst problemen krijg ten alle tijden terug kan vallen op Skyhighmedia. Dat geeft mij een bijzonder prettig gevoel.

Conclusie is dat het bedrijf aan mijn verwachtingen heeft voldaan. De prijs- kwaliteitverhouding en service zijn uitstekend. Ik weet dat er in de toekomst meer opdrachten van mij aan gaan komen op gebied van internet en gafischevormgeving. Ik zal zonder enige twijfel deze opdrachten direct bij Skyhighmedia neer leggen.